Over ons

Het agrarisch ondernemerschap staat centraal in ons werk. Gezamenlijk met boeren en tuinders op zoek gaan naar mogelijkheden om het bedrijf verder te ontwikkelen in balans met de omgeving, markt en maatschappij. In een druk en vol land als Nederland is dit een permanente uitdaging. Enerzijds zijn agrarische bedrijven steeds meer gericht op een internationale markt en internationale afzetketens en anderzijds hebben ze een sterke verwevenheid met het landelijk gebied en hun omgeving. Agrarische bedrijven dienen op beide ‘fronten’ hun waarde tot uitdrukking te brengen.
Na een studie aan de Landbouw Universiteit in Wageningen, landbouwtechniek/bedrijfskunde, heb ik ruim 10 jaar in het buitenland gewerkt. Ik heb daar mogen bijdragen aan landbouwonderzoek, voorlichting en landbouw-praktijkonderwijs. Vervolgens heb ik 15 jaar voor verschillende organisaties in de Nederlandse landbouw gewerkt.
Om opdrachtgevers nog beter van dienst te zijn en geheel onafhankelijk te kunnen adviseren heb ik in 2010 het advies- en projectbedrijf AgriProject gestart. In de afgelopen jaren heb ik meer dan 20 ondernemers/opdrachtgevers geholpen hun (duurzame) ambities te realiseren!